Gedaan met de nietszeggende rouwkaarten en onpersoonlijke rouwprentjes. Zeg wat jij echt wil zeggen op je rouwbrief. Team Goodbye helpt je bij het ontwerp.

geeft een ziel aan rouwdrukwerk

Vertaalt je wensen naar een passend ontwerp

Creëert uniek, persoonlijk en creatief drukwerk in jouw stijl

Zoekt respectvol het evenwicht tussen esthetiek en emotie

Biedt een naadloze en efficiënte service van begin tot eind

Een individuele sessie met een rouwkaartexpert markeert een essentieel moment in het rouwkaartontwerp. Hierbij staat het zorgvuldig luisteren naar jouw wensen en emoties centraal. Met empathie en aandacht worden jouw verhalen, herinneringen, teksten en afbeeldingen verkend en besproken. Diepgaande gesprekken onthullen niet alleen praktische voorkeuren, maar ook emotionele behoeften. Het vermogen om jouw gevoelens te begrijpen en respectvol te benaderen is voor ons van onschatbare waarde in dit proces. Op basis van deze inzichten kan onze designer de perfecte toon en stijl bepalen voor jouw rouwbrief of -kaart

Onze rouwkaartontwerper combineert uitgebreide kennis van grafisch ontwerp met een diepgaand begrip van de boodschap die moet worden overgebracht. Met expertise in kleuren, afbeeldingen en typografie brengt hij creatieve ontwerpen tot leven. Maar bovenal beschikt hij over waardevolle ervaring in het omgaan met rouw, verlies en gemis. Met fijngevoeligheid als leidraad biedt hij professionele begeleiding en ondersteuning op maat.

De rouwkaartexpert  van Team Goodbye maakt jouw rouwbrief volledig op maat.
De rouwkaart-tovenaar van Team Goodbye heeft een gezonde aversie voor saaie dingen. Daarom wordt jouw uitvaartdrukwerk allesbehalve doorsnee.

Vroeger werd rouwdrukwerk vaak als onpersoonlijk en saai ervaren, waardoor het al snel achteraan in de lade belandde of erger nog, … in de vuilnisbak. Maar met de eigentijdse aanpak van Team Goodbye behoort dat tot het verleden. Bij ons werk je actief mee aan het ontwerp van je rouwkaart, waardoor deze een unieke en persoonlijke uitstraling krijgt. Een specialist in rouwkaarten kleedt jouw uitvaartdrukwerk aan met geschikte kleuren en stijlen. Dit maakt het tot een tastbare en dierbare herinnering, in plaats van een snel vervagende gedachte.
Geen plaats voor nietszeggende verzen of clichématige rijmelarij op jouw rouwkaart. Kies zelf teksten die uit het leven gegrepen zijn en je als gegoten zitten. Geen saaie opsomming van titels en namen die jij niet wenst, maar vooral een ontwerp dat jouw verhaal vertelt. Een ontwerp dat troost biedt in moeilijke tijden.

Wat een geluk heb ik, dat ik iemand heb
die afscheid nemen zo moeilijk maakt. 

A.A. Milne (Winnie-the-Pooh)

Een “zentje” of “zendje” is een West-Vlaams woord voor bidprentje, herinneringskaartje of gedachtenisprent. Bij Team Goodbye geloven we dat we dat traditionele concept kunnen heruitvinden en verfijnen. Met jouw hulp natuurlijk, want een afscheidskaart die je zelf mee opmaakt is ideaal om dierbaren na je dood mee te steunen. Ze troost in momenten van pijnlijk gemis, ze zendt moed op dagen dat het verdriet het meest intens is. Een “moed-zend-je” dus… Elk “moedzendje” wordt een tastbare herinnering aan jouw liefde, aan jouw persoonlijkheid. … Een waardevolle schat voor je nabestaanden.

Onder de vaardige handen van een rouwkaartexpert evolueren rouwprentjes naar troostprentjes. Jouw gepersonaliseerde herinneringskaartjes zijn doordrenkt met warme herinneringen en zorgvuldig gekozen woorden die niet alleen jouw leven vieren, maar vooral troost en moed bieden aan degenen die rouwen.

De rouwkaartontwerper van Team Goodbye zorgt ervoor dat mensen moed putten uit je bidprentje.
Rouwkaart wordt troostkaart, dank zij de rouwkaartexpert van Team Goodbye

Jij beslist, maar saai wordt het eindresultaat zeker en vast niet! Vanaf het eerste contact tot het moment van levering streeft een rouwkaartexpert naar een dienstverlening die meer is dan efficiëntie alleen. Hij staat klaar om naar je wensen te luisteren en je te begeleiden doorheen het proces van het ontwerpen van je troostprentjes.

Kiezen voor een rouwkaartexpert is dus kiezen voor een persoonlijke benadering, waarbij je nauw met hem samenwerkt om een ontwerp te creëren dat perfect past bij jouw visie en behoeften. Hij neemt de tijd om je verhaal te doorgronden, zodat jullie samen een ontwerp kunnen maken dat recht doet aan jouw persoonlijkheid. Tijdens het ontwerpproces biedt hij de mogelijkheid tot aanpassingen en feedback, zodat het eindresultaat precies die troostkaart is die jij voor ogen had.

Toewijding aan kwaliteit en service staan centraal in alles wat een rouwkaartexpert doet, omdat we begrijpen hoe belangrijk troostmomenten zijn voor jou en je geliefden.

Scroll naar boven