Jij, de mensen waar je van houdt en ik.
Samen is dat Team Goodbye.

Team Goodbye. Misschien vraag je je af waar dat vandaan komt?
Wel, het idee erachter is vrij eenvoudig.

Waarom Team? Omdat we geloven in verbinding, in samenwerking.
Bij Team Goodbye vormen we een team van drie partners: jijzelf, je nabestaanden en geliefden, en ik.

  1. Jij bent het hart van ons team, de sterrenplukker die op de ladder kruipt. Jij bent degene die de touwtjes in handen heeft en beslissingen maakt die bij jou passen. Jij bent degene die bepaalt hoe je afscheid eruit zal zien en welke herinneringen je wilt achterlaten.
  2. Je familie en goede vrienden maken ook deel uit van ons team. Zij zijn de mensen die achterblijven en die jouw afscheid zullen meemaken, die je moeten uitwuiven terwijl jij steeds hoger op de ladder klimt. Voor hen willen we een bron van steun en troost zijn, door ervoor te zorgen dat jouw afscheid een waardevolle herinnering wordt.
  3. En dan ben ik er nog, om de ladder vast te houden. Mijn rol is het om jou en je geliefden te begeleiden en ondersteunen bij elke fase van het proces. Ik luister naar je wensen, geef advies en zorg ervoor dat alles perfect geregeld wordt, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het vieren van je leven en afscheid nemen op je eigen, unieke manier.

‘Goodbye’ verwijst dan weer naar alles wat met afscheid nemen verbonden is. Team Goodbye biedt een veelzijdig pakket aan diensten om je afscheid optimaal voor te bereiden en zo comfortabel mogelijk te maken. Dit omvat zowel de emotionele facetten als de praktische zaken rondom je uitvaartplanning. We willen je afscheid niet alleen verfraaien, maar het vooral transformeren naar een onuitwisbare herinnering, even onvergetelijk als jij zelf bent. Zoals je wellicht al hebt gelezen, kun je bij ons terecht voor het bestellen van op maat gemaakte rouwkaarten, het vastleggen van je leven in een troostrijk nalatenschapsboek en het vereeuwigen van jouw persoonlijkheid in beeld en geluid. Daarnaast bieden we emotionele ondersteuning, zowel voor jezelf als voor dierbaren. Met andere woorden, bij Team Goodbye kun je elk vraagstuk of probleem omtrent het levenseinde in vertrouwen bespreken. ‘Goodbye’ is voor ons veel meer dan een term. Het woord symboliseert de diepe waarde van het afscheid en markeert de overgang naar een nieuwe levensfase.

Scroll naar boven