Het pad naar een betere toekomst, samen met Team Goodbye en een aantal andere mooie mensen.

op pad naar een kleurrijke toekomst

Team Goodbye zet zich volop in om van afscheid een betekenisvollere en meer persoonlijke beleving te maken. Maar dat kunnen we niet alleen. We zijn intens dankbaar voor al die helpende handen, mooie mensen en warme initiatieven die mee timmeren aan de weg om de taboes rond uitvaart, rouw en verdriet bespreekbaar te maken. Een welgemeende dankjewel aan alle mensen die troost brengen.
Hieronder lees je over een aantal hartverwarmende projecten die we mee ondersteunen.

An-Sophie van Bodycasting Semperfie legt elk eigenheidje van je huid vast in een unieke 3D-afdruk.
Zo creëert ze voor je geliefden een kunstzinnige, karaktervolle en troostrijke herinnering aan hoe jouw handen gestreeld, gevoeld, ontdekt en omhelst hebben.


Sensie is een therapie- en zorgpraktijk voor als het leven niet stroomt zoals je wil. Véronique en Pieter bieden intermenselijke oplossingen die veel verder gaan dan therapie alleen. Je vindt er onder meer groepstrajecten en deelcirkels voor mensen die verdriet ervaren.


Isabel van Vertelmagie ruilde haar praktijk als klinisch psychologe in om mensen die instaan voor zorg en welzijn een stem te geven, zodat zij beter gehoord worden. Zo zullen nog meer mensen de hulp vinden waarnaar ze op zoek zijn en die ze immens hard verdienen.

Scroll naar boven