Stel, jij wil je uitvaart voorbereiden en neemt contact op met de uitvaartcomponist van Team Goodbye.
Wat kan je van ons verwachten? Welke stappen doorlopen we samen?

1. Een kosteloze, vrijblijvende kennismaking.

In een gratis telefoon- of videogesprek van een half uurtje onderzoeken of er een klik is tussen ons. Als we dat samen als positief ervaren, kunnen we verder.

2. Een oriënterende brainstormsessie.

We maken een afspraak bij je thuis of ergens bij jou in de buurt, zodat jij je volledig op je gemak voelt. Tijdens een gespreksronde van een uurtje overlopen we je wensen en verwachtingen omtrent je uitvaart.

Welke locatie heb je voor ogen voor de afscheidsviering? Heb je bepaalde rituelen in gedachten? Heb je zelf al iets voorbereid? Wie zal er spreken tijdens je uitvaart? Hoeveel tijd hebben we om alles samen af te stemmen? …

Dit gesprek is bedoeld om een diepgaand begrip te krijgen van wat voor jou belangrijk is en hoe je de afscheidsceremonie wilt vormgeven.

3. Een gedetailleerde offerte.

Wij vragen de kostprijzen op voor de verschillende onderdelen van jouw afscheidsmoment en bezorgen je een duidelijk overzicht van alle opties die de prijs van je uitvaart beïnvloeden. Zo sta jij nooit voor verrassingen.

4. Wij geven feedback en hulp.

Intussen krijg jij de tijd om na te denken denken over persoonlijke teksten, muziek, foto’s, geluids- of videofragmenten die je tijdens je afscheid wil gebruiken.

Wij helpen je graag bij het selecteren van alle elementen die je viering compleet zullen maken. Of, als die er nog niet zijn, kan je op onze hulp rekenen om ze te maken.

5. Jij doet je verhaal.

Nu alle praktische zaken zijn opgelost en op elkaar afgestemd, kunnen we starten met het leukste deel van ons traject samen. Jij neemt alle tijd die je nodig hebt voor het vertellen van jouw mooie verhaal. Wij hangen aandachtig aan je lippen en registreren zorgvuldig alles over je passies, karaktertrekjes, jeugdavonturen, professioneel parcours, onvergetelijkste herinneringen en zoveel meer.

Ieder interview verloopt anders, maar als richtlijn geven we mee dat we samen toch makkelijk twee à drie uur bezig zijn. Als het voor jou te lastig is om je zolang te focussen, dan doen we onze babbel gewoon in twee keer.

6. Een absoluut unieke afscheidsviering.

Op basis van jouw input en voorkeuren gaan we aan de slag met het samenstellen van een unieke en persoonlijke viering van je leven.
Alles wordt volledig afgestemd op jouw stijl en wie jij bent.

7. Bijstellen en aanpassen is altijd mogelijk.

We zijn er zeker van dat al die voorbereidingen uiteindelijk leiden tot een uitvaartdraaiboek waarin jij je perfect kan vinden. Maar natuurlijk heb jij altijd het helft in handen. We blijven in nauw contact zodat eventuele aanpassingen of wijzigingen die je wil doorvoeren, altijd meteen gebeuren. Het is voor ons namelijk heel belangrijk dat de ceremonie volledig aansluit bij jouw visie en wensen, ook als die na verloop van tijd zouden veranderen.

8. Vakkundige coördinatie tot de laatste dag.

Tot en met de dag van je uitvaart werken we nauw samen met de uitvaartverzorger van je keuze en alle andere partners om elk aspect van je begrafenis of crematie in goede banen te leiden. Geen zorgen, alles wordt tot in de puntjes geregeld.

9. Het voorgaan van de ceremonie.

Als jij dat wil, is onze uitvaartcomponist ook de ritueelbegeleider en uitvaartspreker op de dag zelf en leidt hij de ceremonie met respect, empathie, professionaliteit en een duidelijke knipoog naar wie jij altijd bent geweest.

10. Warme herinneringen en troost.

Misschien doe jij je familieleden een sterrenplukkersboek cadeau, vol troostende herinneringen aan je mooie leven? Of misschien schenk je hen na je overlijden nog troost bij een kopje koffie?

Dacht je nu aan een koffietafel na de plechtigheid? Daar kunnen we uiteraard voor zorgen.

Maar je geliefden troosten … dat doen wij veel langer dan dat.

Pluk de sterren. Jaag dromen na.
Scroll naar boven